Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.


All i have is you. It's all that i'm breathing for.

Seg dag idag jao. Hade tre timmars datoriserad mönsterkunskap och det var verkligen inte min grej!
Skitsvårt. Nu blir det ett bad med baby sen pluggapluggaplugga! Har matteprov imorgon och det känns inte så underbart.. Ska även till tandläkaren imorgon och spänna tandstälningen, not so fun. Sen hem till mamma och fira mig sjäv lite sent med smörgåstårta och får besök av Antonia och hennes mor! Himla trevligt!

Hey i heard you like the wild ones


det är stunder jag saknar, typ när vi var nakna.

Beställt från H&M. Jacka 399:- väska 199:- . LIKELIKELIKE

I have the power to make me happy or unhappy today. I can choose which it shall be. Yesterday is dead, tomorrow hasn't arrived yet. I have just one day, today, and I'm going to be happy in it.

Perfect beginning of the day, solen skiner utanför , har målat naglarna och toppat håret ( Helt själv, vart lite slitet efter färgningen igår, wioow)  kaffe och muffin till frukost och läsa lite bloggar som den nörd man är medans baby sover. Får sån jävla känsla när man sover ut och vaknar av att solen lyser, hela kroppen fylls med energi och det är så jäkla skönt. Gud vad jag längtar till våren nu. Även att det luktar hyacint i hela köket. wonderful, wonderful! Heeeh.

Hur ska du någonsin kunna få någonting tillbaks. Hur ska jag veta någonting om ingenting jag har?

Vart lite shoppning innan solningen.. Nu ska jag äta lite frukost sen färga håret. Även att katten försöker slakta min arm?! Hur uppfostrar man en katt egentligen? ..
ite2

Scars should remind you of where you've been, but they don't have to dictate where you're going.

Drar och solar solarium, bye!

work in progress

Håller på med jacka just nu i skolan. Får hoppas att den blir bättre än vad byxorna blev...

They don't even know you, all they see is scars. Let them know with all you've got, that you are not your skin.

Baka baka liten kaka... I brist på annat en Fredagkväll i Gävle.

You never credit yourself so when you got older It’s seems like you came back 10 times over. Now you’re sitting here in this damn corner, looking through all your thoughts and looking over your shoulder.

Sitter på tåget påväg till Alex, även fast ingen Alex är hemma :( Blir nog att bara ta det lungt ikväll, helt slut efter den här dagen. Fast blir nog en 30-minuters solning, så jag får nån jävla bränna. Tog en liten paus och var sjukt coola med camen, hah. what's up bitach?!

You've got to fight for what you believe in, and finish what you start.

Vart en sväng på stan innan jag satte mig på tåget mot Ljusdal idag, och självklart kunde jag inte låta bli att lägga mina slantar på detta för att dämpa ångesten över att jag inte åkte på 100% party kryssningen som typ alla är på nu. Hate my life. Nu ska jag diska städa upp lite och sen ta ett långt bad. Hörshej

Sometimes I just sit there and think of all the bad things I've done.

Dags för sängen, godnatt people. Ska drömma om detta inatt iaf.

Don't make me sad, don't make me cry. Sometimes love is not enough and the road gets tough. I don't know why, Keep making me laugh, Let's go get high.

Helllooo. Sitter på tåget påväg till Alex, fick världens jävla sällskap kan jag lova, hittade Emelie här.
Fick världens sug att färga håret, kanske ta och köpa hårfärg och syssla med det ikväll, eller?
Sen skulle jag behöva klippa mig också, men ah, kanske inte. 

All that is gold does not glitter; not all those who wander are lost

Godmorgon! Sitter på station i Bollnäs och väntar på bussen till skolan, lagomt tråkigt sådär. Men måste säga att det är sjuuukt najs att ha med datan och kunna plugga på tåget och så, tar ju ändå två timmar från Gävle till Ljusdal.
Old pic'

Do I get bonus points if I act like I care?

Nu säger jag godnatt så att det finns en chans att man kommer upp imorgon. Härligt liv.....

you always feel ashamed that someone could be that important that without them you feel like nothing

Hittade lite igår iaf, shoppingbegäret är stillat en stund iaf... Fick iväg min röv till skolan idag, men ack och ve vad förvånad man blev, hade varken engelska eller svenska, så hade en lektion som jag sket i och plugga på tåget istället. Så jävla onödigt att kliva upp idag.

-

I start to feel like I can’t maintain the facade any longer, that I may just start to show through. And I wish I knew what was wrong. Maybe something about how stupid my whole life is. I don’t know. Why does the rest of the world put up with the hypocrisy, the need to put a happy face on sorrow, the need to keep on keeping on?… I don’t know the answer, I know only that I can’t. I don’t want any more vicissitudes, I don’t want any more of this try, try again stuff. I just want out. I’ve had it. I am so tired. I am twenty and I am already exhausted.




But the struggles make you stronger and the changes make you wise. And happiness has its own way of taking its sweet time.

Hade en jättebra födelsedag må jag säga. Garvade bra nog, tacosen vart mumsmums, dansade röven av mig på Bockarna med tjejerna. Fick en ny vän av Sandra och Helén, Mr rabbit. SJUKT NÖJD TJEJ ASSÅ. Tack tjejer!
Sov över idag, förstår inte vad det är med mig och måndagar?.. Ska spraya på mig brun-utan-sol sen plugga, sen blir det en sväng på stan för att förbruka presentkort på Bikbok som jag fick av Carro. Hellyes!


they kill me but I build me up again to were I should be

Perfekt morgon. Vaknar upp med Alex och är tjugo. Åkte till Hudik, gick på systemet ( Vilken känsla!) och solade solarium. Nu blir det käka med la famila, sen daimtårta,fixa sig, sen tacosmiddag med finaste brudarna! Tillslut: Utgång!
Fick massa bra i present, det här bland annat, men även kläder och en uv-lampa och pengar! luv maj lajv! HHEHE

desire lust and sin

Alltså, ovanligt att jg sover över och missar bussen... Vart inge skola idag, men hade tur att Sandra skulle till Gävle så blev en ficka med henne på Wayne's. Köpte även en morgonrock på Gina. Loveit. 50 spänn ba so so worth it..Hehhee. Om en timme och tjugo min fyller jag 20. Någon som kan fatta det? Inte jag iaf.

We're all addicted to something that takes the pain away.

" Why do you smoke so damn fast? " I asked

She smiled with all the delight of a kid on Christmas morning and said , " Ya'll smoke to enjoy it. i smoke to die."

-Searching for Alaska


The heart wants what it wants

'

The touch of skin that's not your own, seems out of reach when you are alone.
This empty bed I lay in, it doesn't help me sleep.

 

 

So thoughts are creeping again, I medicate to silence them.
But I''m reminded that it only goes so deep.

 

 

Could this be just what I need to feel the life?
And can it breath like I have a breath inside?
It's been forever since i'vle let somone mean this much to me.

 

 

I wanna touch. I wanna kiss.
I wanna feel so close to this.


Go easy on her, she is trying her best.

Nyttig tjej, ohyes! Som varje år får jag lite (grismycket) bikiniångest inför beachen och får för mig att börja träna och äta nyttigt och hela fadderuttan! Och här är jag i år igen, med dessa tankar i huvudet. Så nu äre frukt och grönt istället för godis och chips och sånt där äckligt (svingott). Är mitt i städningen och jag dör vad grinig jag är på min lägenhet, spelar ingen roll hur man gör så känns den så jävla omysig och unfresh. Men what to do. Nu ska jag trycka i mig den här vitaminbomben och fortsätta med städningen. Fruktsalladen består av Kiwi, Annans och äpplen, allt som fattas är en marabou 200g....

Your big blue eyes

För ett tag sen var jag och hälsa på Petra, Stina och Jan om ni kommer ihåg det. Hittade lite bilder på Petras blogg idag, här är en av dom. Saknar er enormt ska ni veta!

So many kids like me, we just wanna blow up, blow up, blow up, blow up,

Drar till skolan dårå, haha, 05.10 låxoooom

I'll keep on going, I'll keep on going until my heart says no.

Drömoutfit!
( Dygnar inatt, fick en släng av urinvägsinfektion och kunde inte sova och ovärt att lägga sig nu och kliva upp kvart över fyra? Ohyes. så sånt här får man underhålla sig med då, dagdrömma stället för drömma )

SO CLOSE THEY COULD HEAR EACH OTHER BREATHE, BUT HE COULDN'T EVEN HEAR HER HEART BEAT

Jag och baby har precis käkat pizza. Har precis skickat in värsta uppgiften så är rätt slut i huvudet nu.
Snart äre läggdags och efter två dagar utan skola ska det faktist bli roligt att kliva upp imorgon. Mestadels för att fixa sig och känna sig färsch...

Klicka på annonserna nedanför, Lustjakt-sexleksaker. Tjäna pengar på din blogg. Toplady- Fina underkläder!


Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Stay with me, don't fall asleep to soon.

Ny jävla header. Ska fixa till den sen. Om ni inte ser den så klicka på f5. Även att jag skulle döda för dessa heels. Fråga mig inte varför det är vääääärldens sämsta upplösning på bilderna, har ingen aning själv. Pus

WHEN I'M NOT NEAR YOU ALL I THINK ABOUT IS BEING NEAR YOU.

Darlings<3

You're the sound of redemption, The faith that I've lost, The answers I'm seeking no matter the cost.

Det märks på bloggen när man har tråkigt, vad äre här, 4e uppdateringen idag? Haha. Nolifer.
Baby ligger på soffan å sover och jag sitter här uttråkad. Tror jag ska lägga mig och läsa ett tag, har ju trotts allt en engelskabok på 300 sidor att läsa... Puss

I say hell is empty, and all the devils are here.

Kiwi, ostmacka, äggröra och svart kaffe till lunch ( ja, halv fyra på dagen ) medans man läser Chic!

She is a black magic woman

Snyggt från Gina Tricot

Love is a blind whore with mental disease and no sense of humor.

Måste säga att mellandagsrean sög i år. Hittade en tröja och ett skärp på Gina och ett bälte på Indiska i Lördags  efter att jag tatuerat mig. Sov över idag, så vart ingen tandläkare å spänna tandställningen. Ska fördriva tiden med lite One tree hill nu. Puss

All that glitter isn't gold, darling

Om 6 dagar är jag 20! And this is what I want, ohyes!

There something inside you, it's hard to explain. They're talking about you boy, but you're still the same.


A little piece of heaven

Nya tattueringen. Galet nöjd med den! Den är skriven på sansskrit och översättningen på engelska är : Dont look back in anger. Nu är det bara att spara till nästa som blir ett guns n roses-tema på magen. OHYES! Blir en lugn hemmakväll med baby ikväll, kan inte klaga då jag är dåligt trött, vill ha vååååååår så man får tillbaka lite energi.

The fear of never falling in love, the tears after losing the feelings of what you thought love was.

Vad hände med att blogga då Lina? Bra fråga. Går inge bra det iaf e. Skolan är igång igen och det suuuger men what to do, sjukanmälde mig idag eftersom min mensvärk verkar vela ha ihjäl mig, men vart lite smått uttråkad så åkte ner och kika lite på stan och trotts att plånboken skrek varje gång jag tog upp den så kunde jag inte låta bli att handla lite.. På Lördag ska jag tattuera mig och jag längtarlängtarlängtar. Nu sitter jag och väntar på att baby ska komma hem så man får ätaaaa. Hörs hej !


the edge of your sword isn't sharp enough for me to bleed

Har lixom köpt ett nytt liv ja och det var så himla mycket roligare än mitt gamla så har inte tid med bloggandet BAH.
Skoja, har vart hos Alex sen i Söndags så har icke blivit av bara. Mitt nyår vart hur roligt som helst, spenderades med fina människor och trots att jag var nykter, så var jag himla nöjd. Hur bra som helst. På Måndag börjar skolan igen och då är det all in som gäller, mitt nyårslöfte får bli att sköta skolan, och göra det bästa jag kan även fast jag vill dö vissa gånger. Hur som helst, hörs sen. Booomchikawowow.